Nr 22 van 23

Houtstalen voor de Meyer salontafel - OUT

GRATIS

Samples houtstalen Meyer salontafel - OUT

Selecteer maximaal 4 stalen, en reken vervolgens (gratis) af. Wij sturen je vervolgens een factuur voor de borg van 20 euro en de stalen op. Dan kun je ze rustig bekijken thuis. We voegen een gratis retourlabel toe zodat je ze gemakkelijk kunt retourneren.

 

Over de Meyer salontafel

De massief houten salontafel / koffietafel 'Meyer' van het Berlijnse designlabel Objekte Unserer Tage (OUT) is vakmanschap in moderne uitvoering. Wij vielen ervoor omdat de salontafel naast de klassieke uitvoeringen in eikenhout of gewit essenhout - die we al prachtig vonden - ook te krijgen is in de meest fantastische kleuren, waar je de brede mooie nerven van het essenhout nog doorheen blijft zien - een zorgvuldig detail, zoals allles wat OUT maakt buitengewoon zorgvuldig is doordacht.

Vooral de fluorrode (luminous red) stoel vinden we een pareltje.

De meyer salontafel is te krijgen in 2 uitvoeringen: medium (diameter 58 cm, hoogte 45 cm) of de large (diameter 89 cm, hoogte 35 cm). De bijzettafel / salontafel combineert daarnaast mooi bij de Meyer eetkamertafel van hetzelfde merk (en dezelfde ontwerper), die gekozen kan worden in dezelfde houtuitvoeringen, of met de Schulz stoel.

 

Klik voor een overzicht van alle producten van OUT HIER.

 

 

Hout en kleurkeuze Meyer Salontafel

 

De Schulz stoel is in de meest fantastische kleuren te krijgen, waarbij je de dikke nerven van het essenhout er doorheen ziet. De tafel houdt hierdoor dus absoluut zijn houten karakter. Daarnaast kun je natuurlijk ook de 'naturel' houten uitstraling kiezen: essenhout of eikenhout. Essenhout is wat lichter van toon dan het bekende eikenhout en heeft bredere nerven.

 

Essenhout white

 

Eikenhout naturel

 

 

 

Merk / Designer
Objekte Unserer Tage (OUT)

Afmetingen
10 bij 10 cm

Materiaal
Eikenhout, Essenhout of walnotenhout

© 2017 - 2024 Mud in May Amsterdam - woonaccessoires, meubels, cadeaus | sitemap | rss